عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : جمعه 26 آذر 1395
بازدید : 584
نویسنده : آوا

طراحی ساعت

عنوان پروژه  :  طراحی ساعت با قابلیت تنظیم نمایشگر LCD در CodeVision بهمراه شبیه ساز

قالب بندی :  PDF

قیمت :   رایگان

شرح مختصر :  این پروژه به زبان C و در برنامه CodeVision برنامه نویسی شده و به همراه فایل شبیه ساز در برنامه Proteus می باشد. این پروژه به علت استفاده از بافر کامل بوده و نمایشگر بدون چشمک زدن و بسیار دقیق عمل میکند. در این پروژه امکان تنظیم ساعت و دقیقه افزوده شده و نمایش ساعت به شکل AM برای اوقات صبح و PM برای نمایش اوقات بعدظهر است. این پروژه بینظیر برای قدردانی بابت استفاده از سایت پروژه دات کام طی سالیان گذشته ارسال می گردد. با تشکر از تمامی زحمات شما.

تایمر کانتر صفر یا دو در برخی از میکرو کنترولرها این قابلیت را دارند که به صورت غیر همزمان کار کنند یعنی پالس مورد نیاز خودشان را نه از نوسان ساز دریافت کنند بلکه از یک کریستال ۳۲٫۷۶۸KHz که به پایه های TOSC1 , TOSC2 متصل شده دریافت می کنند. حال فلسفه این عدد ۳۲٫۷۶۸ چی؟ با استفاده از این نوسان ساز و انتخاب N=128 می توان دقیقا هر یک ثانیه یک سریز در تایمر داشته باشم یعنی اگر تایمر با این فرکانس کار بکند از ۰۰H شروع و به FFH برسید ۱ ثانیه طول میکشد که با استفاده از این قضیه می توان یه RTC ساعت واقعی طراحی کرد.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: نرم افزار CodeVision ، شبیه سازی با برنامه برنامه Proteus ، استفاده از بافر در میکروکنترلر ، چشمک زدن نمایشگر میکروکنترلر، تایمر کانتر میکروکنترلر، نوسان ساز، سرریز در تایمر، دانلود پروژه avrr ، دانلود رایگان پروژه شبیه سازی با میکروکنترلر، آموزش برنامه نویسی codevision ، طراحی ساعت ,
تاریخ : جمعه 26 آذر 1395
بازدید : 556
نویسنده : آوا

انبار داده

عنوان مقاله  :  انبار داده

قالب بندی :  word

قیمت :   رایگان

شرح مختصر : انبار برای نگهداری کالاها استفاده میگردد. صنعتگران، وارد کنندگان و صادر کنندگان  کالاها، عمده فروشان و گمرک از استفاده کنندگان از انبارها میباشند. انبارها معمولاً در شهرها، شهرکهای صنعتی و کارخانجات ساخته میشوند ولی ممکن است جهت سهولت در دریافت و صدور کالا، در کنار راههای اصلی، فرودگاه و یا بنادر ساخته شوند تا کالاها مستقیماً به انبار وارد و یا از آن خارج گردد.

انبارها از لحاظ کاربری ممکن است انواع گوناگونی داشته باشند. انبار محصول، انبار مواد اولیه، انبار قطعات نیم ساخته، انبار قطعات یدکی، انبار ابزارآلات، انبار غلات و مخازن تنها تعداد اندکی از انواع انبارها میباشند. با توجه به کاربری و تنوع زیاد انواع انبارها، ماشین آلات، سیستمها و تجهیزات سخت افزرای و نرم افزاری بسیاری متناسب با نوع کاربری انبارها توسعه یافته اند. از مهمترین ماشین الات مربوط به انبارها میتوان به انواع چرثقیلها، لیفت تراکها و تسمه نقاله ها برای جابجایی کالا اشاره نمود. استفاده از تکنولوژی RFID در انبارها، در برخی از صنایع مدرن متداول است. ردیابی کالاها و کنترل موجودی انبار نیز بوسیله بانکهای اطلاعاتی و تحت نرم افزارهای خاص انجام میپذیرد.

از آنجا که انبارها در فرایند تجارت هیچگونه ارزش افزوده ای ایجاد نمی نمایند مکانیابی، طراحی سیستم ورود، جابجایی و خروج کالاها از انبار بسیار حیاتی است تا عملیات انبارها با حداقل هزینه و حداکثر بهره وری انجام پذیرد. در اواخر قرن بیستم استفاده از سیستمهایی نظیر JIT جهت کاهش موجودی در فرایند و حذف انبارها بکار گرفته شد.

هدف از ارائه این مقاله آشنایی خواننده با مفاهیم انباره های داده Data wareHouse و فن آوری های مرتبط می باشد. انباره های داده پایه گذار فن آوری لازم برای ساخت وبهره برداری از برنامه های هوشمندی هستند که بعضا در برخی فیلم های تخیلی با آنهاآشنا شده ایم. برنامه هایی که اطلاعات را برای صاحبان خود جمع آوری نموده و پس ازتجزیه و تحلیل با آنها به مشاوره می پردازند.
تکنولوژی انبار داده‌ها شامل مجموعه‌ای مفاهیم و ابزارهای جدیدی است که با فراهم آوردن اطلاعات از دانشگران (افراد اجرایی، مدیر و تحلیلگر) در تصمیم گیری پشتیبانی می‌نماید. دلیل اصلی ساخت انبار داده ها، بهبود کیفیت اطلاعات در سازمان است، در واقع دسترسی به داده‌ها از هر جا درون سازمان داده‌ها از منابع داخلی و خارجی تهیه می‌شوند و به اشکال گوناگون از داده‌های ساختاری گرفته تا داده‌های ساخت نیافته مانند فایل‌های متنی یا چند رسانه‌ای، در مخزنی مجتمع می‌شوند. انبار داده‌ها یا DWH مخزنی از این داده‌هاست که به صورتی قابل درک در دسترس کاربران نهایی کسب و کار قرار می‌گیرد.

فهرست :

مقدمه

انبار داده Data Warehouse

تاریخچه و دلایل استفاده از انبار داده

معماری یا ساختار

OLTP & OLAP

STORAGE

ADVANTAGES

CONCERNS

مراحل و نحوه ایجاد انبار داده در سازمان

ویژگیهای اصلی داده‌های انبار داده‌ها

سیستم‌های انبار داده‌ها

طراحی انبارداده‌ها

انبار داده‌های مجازی

ORACLE DATA WAREHOUSING

طراحی پایگاه داده ها

OLTP چیست؟

سیستم پشتیبانی تصمیم گیری چیست؟

سیستم های اطلاعات مدیران اجرایی

مقایسه سیستم های DSS و OLTP

عناصر انباره داری

سلسله مراتب انباره ها (غرفه های داده (DataMarts)

ابزارهای گزارش گیری

OLAP و اطلاعات چند بعدی

استانداردهای OLAP

داده کاوی  Data Mining

کارآگاهان شخصی

نتیجه گیری



:: موضوعات مرتبط: پروژه , ,
:: برچسب‌ها: OLAP و اطلاعات چند بعدي OLTP چيست؟ استانداردهاي OLAP انبار داده انبار داده DATA WAREHOUSE انبار داده‌های مجازی تاریخچه و دلایل استفاده از انبار داده داده كاوی DATA MINING سيستم‌هاي انبار داده‌ها طراحي انبارداده‌ها مراحل و نحوه ایجاد انبار داده در سازمان مقايسه سيستم هاي DSS و OLTP ,
منبع تمامی مطالب این وبلاگ از سایت prozhe.com می باشد.

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود پروژه و آدرس http://prozhee.loxblog.com/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. با تشکر






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 20
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 26
بازدید ماه : 530
بازدید کل : 174689
تعداد مطالب : 500
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com